Gorillasports: Fitnessartikelen, Crossfit En Krachtapparatuur

Published Sep 22, 20
5 min read

Dumbbells Kopen? Het Grootste Aanbod Bij Gorillasports.nl!

Dumbels En Halters Indoor Sporten - Goedkope Indoor SportenDumbells Vergelijken - Krachttraining

Leon Brouns 11.4.2020 - Taurus halter gerubberd - Dumbbell Ik kom vanwege de crisis helaas niet meer in de sportschool, dus bestelde onder andere deze dumbbels. Ze zijn top, beter als die in mijn sportschool! Robuust en degelijk én ze zien er ook nog eens fraai uit. Minka 31.3.2020 - Taurus Hexa Dumbell - Halter Ideaal gewicht voor meerdere oefeningen.

Dumbbells/rekken - Gorillasports.nl FitnessLosse Gewichten - Gorillasports.nl

Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld de bicep curl, tricep extension, incline/bench press en shoulder press. Door de vorm van de gewichten kun je ze ook op de grond neerzetten, zonder dat ze wegrollen. Dat vinden wij persoonlijk wel fijn. Wij gaan zeker meer van deze dumbells aanschaffen. Kwaliteit lijkt ook zeker top! Dumbbell kopen of interesse in een verstelbare halter? Met dumbbells train je eenvoudig je hele lichaam.

Maar je hebt diverse soorten, zoals verstelbare halters, vaste gewichten, diverse materialen en afwerking. Welke kies je en waarom? Lees hier de beste keuze voor een dumbbell. Alle informatie over dummbell en halters vind je hier. Verschil tussen materialen, vormen en verstelbaarheid. Dumbbells vind je in elke sportief huishouden terug.

Dumbells Kopen? - Gorillasports

De Beste Dumbbells Koop Je Bij Gorillasports.nl!Dumbells Kopen? Train Thuis Met Dumbells - Gorillasports.nl

Robuust, altijd bruikbaar en in vrijwel elk gewicht verkrijgbaar. dumbellset. Elke doelgroep heeft zijn eigen dummbell en elke dumbell heeft zijn eigen doelgroep. Een belangrijk verschil bij je keuze voor een dumbbell, is of deze verstelbaar is in gewicht of niet. Verstelbare dumbbells zijn voorzien van een klemsysteem of stervormige moer, zodat de gewichten goed blijven zitten op de halterstang.

Meestal hebben deze verstelbare dummbells een Je gewicht is per oefening in te stellen Je kunt licht beginnen en als je sterker wordt 'groeit' de dumbbell met je mee Het neemt weinig ruimte in, met één set heb je veel gewichten in huis Het continu wisselen van de gewichten kost tijd tussen je oefeningen door Beperkte gewichtsmogelijkheden (de stang is ook niet eindeloos) Dumbbells heb je in zeer veel prijscategorieën, maar wat bepaalt de prijs? Natuurlijk verschilt de prijs per merk, net zoals je dat bij andere producten ook ziet.

Gietijzer bijvoorbeeld is gewoon een pure kilo ijzer. Dit is een relatief dure grondstof en ook nog eens een hoog gewicht. Dat maakt dat de basisprijs direct omhoog gaat, maar maakt dit product ook relatief waardevast. is een duurzame keuze. Nauwkeurig in gewicht en echt slijtvast. Ook kom je vaak tegen.

Losse Gewichten - Gorillasports.nl

Het voordeel hiervan is dat het goedkoop is om te maken (beste goedkope dumbells waar?). Het nadeel is dat de kunststof coating vaak niet zo duurzaam is. Deze kan door het regelmatig neerzetten op een gegeven moment kapot stoten en scheuren. Het zand loopt er dan zo uit. En omdat nu met tape te fiksen, is nou ook niet echt de oplossing.

De Beste Dumbbells Koop Je Bij Gorillasports.nl!De Beste Dumbbells Koop Je Bij Gorillasports.nl!

Koop je dus een set dumbbells, let er dan goed op waar het gewicht van gemaakt is. Er zijn veel soorten dumbbells verkrijgbaar met diverse soorten afwerkingen.De bekendste is de Vinyl halter. Deze heb je al vanaf 0,5 kg en 0,75 kg en vervolgens vanaf 1 kg tot 10 kg.

Dit maakt ze wat kleuriger, maar ze liggen hierdoor ook prettiger in de hand - goedkope dumbells. Een klassieker om mee te trainen, bijvoorbeeld voor krachttraining maar ook voor aerobics en revalidatie. Een tweede bekende zijn de gerubberde halters. Deze halters zijn meestal niet verstelbaar en van een kwaliteit die je ook in de sportschool tegenkomt.

Dumbells Vergelijken - Krachttraining

Dat maakt de rubberen dummbells tot een geliefde versie, maar deze kwaliteit zie je dan ook terug in de prijs. Een variant op de gerubberde dumbbell is die gecoat is met . Deze polyurethaan halter is afgewerkt met een rubberachtig kunststof, welke zeer robuust is en je halter perfect beschermt tegen vallen en stoten.

De gerubberde en plyurethaan dumbbell ontlopen elkaar niet veel. Uiteindelijk is de polyurethaan net een fractie beter, dit zie je vooral terug in stevigheid van het materiaal en duurzaamheid. Een andere afwerking van gietijzer of staal, is het . Verchroomde dumbbells hebben, net zoals veel handvatten van dumbbells en halters, ook verchroomde schijven.

Daarnaast ziet het er natuurlijk ook mooier uit dan het standaard zwarte gietijzer. Omdat het verchroomen wel een extra proces in de productie vergt, ligt de prijs vaak ook wat hoger. Een andere klassieker als het gaat om professionele kwaliteit dumbbels zijn de diamant vormige halters. Deze zogenaamde Hex, Hexa of Hexagon dumbbels zijn afgewerkt met een hoogwaardig kunststof.

Vind Dumbell Set In Sport En Fitness Op Gorillasports.nl

De dumbbells hebben 6 vlakken . Daarnaast heet deze vorm Hexagon. De naam is dus verklaarbaar. Omdat deze Hexa's zo onwijs populair zijn bieden we deze ook in complete sets aan. Van 2,5 kg tot 20 kg, 22,5 kg tot 40 kg en 22,5 kg tot 50 kg.

€ 625,00 € 449,00 (Incl. 21% BTW) of €149,67 in 3 termijnen met 0% rente Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen. Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,- - beste goedkope dumbells waar?.

More from Fitnessmatten

Navigation

Home

Latest Posts

Grote Padeltas

Published May 01, 22
6 min read

Loopband Cardio

Published Apr 15, 22
6 min read

Fitness Nl

Published Apr 04, 22
6 min read